Valmistus:
- Kuori ja viipaloi bataatit. Kuori sipulit, puolita ja viipaloi tasaisiin viipaleisiin. Laita kulhoon ja lisää 5 dl vettä ja 2 tl suolaa ja anna vetäytyä 15 minuuttia. Kaada lopuksi sipulit siivilään ja huuhtele hyvin kahdesti. Näin saat miedomman maun.
- Pese ja kuutioi paprika tasaisiin, 2 cm:n kokoisiin kuutioihin. Leikkaa kala 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi ja laita kylmään. Pese korianteri.
- Lisää kalafondi, limetin mehu, korianteri ja paprika kulhoon. Mausta suolalla ja tarvittaessa chilillä ja laita jääkaappiin 20 minuutiksi.
- Poista korianteri ja nostele kala muiden ainesten joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla ja tarvittaessa vielä limetin mehulla.
- Paahda bataattiviipaleet leivänpaahtimessa tai paistinpannussa. Sirota merisuolaa päälle. Tarjoa Ceviche kulhossa yhdessä bataattigrillileipien kanssa. Kostuta tarvittaessa limetin mehulla ja ripottele korianterin lehtiä päälle.