1. Keitä bataatteja 20 minuuttia. Poista sillä aikaa rosmariinin lehdet. Jätä joitain lehtiä varren päähän. Leikkaa haarat vinosti pois. Hienonna neljäsosa lehdistä ja sekoita 4 rkl:n hunajaa kanssa.
2. Leikkaa chili pitkittäin ja raaputa siemenet pois. Hienonna chili ja sekoita rosmariinihunajaseokseen. Aseta sivuun. Kuori ananas ja poista puumainen keskiosa. Leikkaa ananas ensin n. 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja sitten paloiksi. Nypi mintun lehdet varsista ja hienonna karkeaksi silpuksi. Sekoita jogurtti, minttu ja 2 rkl hunajaa.
3. Valuta bataatit, anna jäähtyä hetken ajan ja kuori. Kuutioi bataatit. Pistä vuorotellen ananaspalojen kanssa valmisteltuihin rosmariinivartaisiin. Sivele grilliritilä öljyllä. Grillaa vartaita joka puolelta 4 – 6 minuuttia. Sivele grillaamisen jälkeen hunajamarinadilla. Tarjoa minttukastikkeen kanssa.
Valmistusaika: n. 45 minuuttia