Valmistus:
- Esilämmitä uuni 250 °C:een. Kuori bataatti ja leikkaa 1 cm:n kuutioihin. Rasvaa uuninkestävä vuoka. Lisää bataattikuutiot ja lisää oliiviöljyä ja suolaa. Paista uunin yläosassa n. 15 – 20 minuuttia.
- Laita kuskus kulhoon ja sekoita joukkoon hieman oliiviöljyä. Kiehauta vesi vedenkeittimessä ja lisää liemikuutio ja voi. Kaada sitten liemi kuskusin päälle ja sekoita. Anna hautua 5 – 10 minuuttia.
- Riko kuskusin rakenne haarukalla. Lisää bataattikuutiot, kikherneet, persilja, minttu, sitruunankuoriraaste ja -mehu ja sekoita varovaisesti. Sirottele päälle granaattiomenan siemeniä ja paahdettuja mantelilastuja ennen tarjoamista. Kasvistagine sopii kuskusin rinnalle.