, Amerikkalaiset bataattipannukakut siirapin kanssa – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Amerikkalaiset bataattipannukakut siirapin kanssa

Siirappi:
yhteensä 400 g bataattia
100 g hienoa sokeria
1,5 dl appelsiinimehua
20 g vaahterasiirappia
Amerikkalaiset pannukakut:
1 appelsiini, luomu
2 munaa (L koko)
50 g rahkaa
50 g kookospähkinäsokeria
2 hyppysellistä suolaa
50 g hienoja vehnäjauhoja
50 g kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
Lisäksi:
80 g voita paistamiseen
150 g vadelmia koristeluun
Tomusokeria ja minttua koristeluun

Valmistus:

  1. Kuori siirappia varten 150 g bataattia, raasta hienoksi ja kuumenna yhdessä sokerin, appelsiinimehun ja vaahterasiirapin kanssa 110 °C:een. Painele tiheän siivilän läpi ja anna jäähtyä.
  2. Pese appelsiini kuumalla vedellä, kuivaa, raasta kuori ja purista mehu (tarvitaan 0,8 dl). Kuori ja kuutioi loppu 250 g bataattia ja keitä pehmeäksi appelsiinimehussa. Anna sitten jäähtyä.
  3. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Soseuta bataattisose munankeltuaisen, rahkan, sokerin, appelsiinimehun ja -kuoren kanssa. Vaahdota munanvalkuainen ja suola kovaksi vaahdoksi. Yhdistä jauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe ja kääntele se yhdessä valkuaisvaahdon kanssa bataattiseoksen joukkoon.
  4. Paista pannulla pieniä amerikkalaisia pannukakkuja voissa. Tarjoa yhdessä vadelmien ja siirapin. Halutessasi voit koristella amerikkalaiset pannukakut mintulla ja tomusokerilla.

Valmistusaika: 75 minuuttia

Energiaa:
610 kcal/2560 kJ
Proteiinia:
10 g
Rasvaa:
23 g
Hiilihydraatteja:
87 g
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.