, Parsaa confitoidun bataatin, purjon ja sitruunavaahdon kanssa – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Parsaa confitoidun bataatin, purjon ja sitruunavaahdon kanssa

Parsaa varten :
500 g valkoista parsaa
kuorittu, huokoiset reunat poistettu
30 g voita
1,2 dl kanafondia
300 g kuohukermaa
3 nuorta purjonvartta
Leikkaa vihreä osa renkaiksi ja pese, leikkaa varsien valkoinen osa 3 cm:n pituisiksi paloiksi. suolaa, sokeria, valkopippuria myllystä
Bataatteja varten:
2 bataattia
merisuolaa
oliiviöljyä
alumiinifoliota
1 sitruunan kuori
Piment d‘Espelette -chiliä
Sitruunavaahtoa varten:
2 munaa
2 munankeltuaista
120 g oliiviöljyä
5 g Dijon-sinappia Sherryetikkaa, suolaa, cayennepippuria, hyppysellinen sokeria ½ sitruunan kuori 1 loraus sitruunamehua
1 l oliiviöljyä
suolaa, pippuria myllystä, sitruunamehua
1 iSi sifoni 0,5 l
2 N2O kapselia

Parsaa varten :

Halkaise parsa pituussuuntaan, leikkaa kolmeen, n. 4 cm:n pituiseen palaan. Kuullota parsat voissa, mausta, lisää kanafondi ja kypsennä. Ota parsafondi talteen jatkokäyttöä varten. Lisää purjo parsan joukkoon ja mausta.

 

Bataatteja varten:

Mausta bataatit merisuolalla ja valuta oliiviöljyä päälle. Kääri alumiinifolioon ja paista uunissa 160 °C:ssa hitaasti n. 40 minuuttia. Kuori ja leikkaa yhtä pitkiin paloihin, kuullota sitruunan kuoren ja chilin kanssa voissa.

Vinkki:

Anna kypsennetyn bataatin kuoren kuivua uunissa 80 °C:ssa yön yli ja paista rapeiksi sipseiksi kasvirasvassa, mausta suolalla.

 

Sitruunavaahtoa varten:

Laita kaikki ainekset kulhoon ja vaahdota sekoitussauvalla, kunnes syntyy emulsio ja täytä se sifoniin. Sulje sifoni ja pidä sitä vesihauteessa lämpimänä 70 °C:ssa. Ravista välillä, jotta muna ei juoksetu.

 

Lautaselle asettelu:

Jaa parsa, purjo ja bataatit lautasille, ripottele sitruunavaahtoa päälle ja ripottele päälle ruohosipulisilppua.

Koristele bataattisipseillä.

Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.