, Bataatti-sitruunaskonssit hunajan kanssa – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Bataatti-sitruunaskonssit hunajan kanssa

200 g bataatteja Yhdysvalloista
50 g pehmeää voita
90 g sokeria
1 muna
2 rkl hunajaa
1 tl raastettua sitruunankuorta
240 - 300 g jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 hyppysellinen suolaa

Valmistus:

  1. Esilämmitä uuni 200 °C:een. Kuori ja raasta bataatit karkeaksi raasteeksi.
  2. Vaahdota voi ja sokeri kulhossa. Lisää bataatti, muna, hunaja ja sitruunankuori.
  3. Yhdistä kuivat aineet toisessa kulhossa. Kääntele kuivat aineet lopuksi bataattiseoksen joukkoon.
  4. Aseta leivinpaperi uunipellin päälle. Asettele leivinpaperille pieniä taikinakekoja kahden ruokalusikan avulla ja paina kekoja hieman.
  5. Paista skonsseja uunin keskitasolla 10 – 15 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Anna jäähtyä ja aseta lopuksi ritilän päälle.
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.