, Bataattisipsit ja guacamole – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Bataattisipsit ja guacamole

400 g bataattia
öljyä uppopaistamiseen
2 Hass-avokadoa
½ limetin mehu
2 valkosipulin kynttä
1 pieni chilipalko
suolaa

1. Kuori bataatit ja leikkaa hyvin ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy kattilassa tai friteerauskeittimessä 175 °C:een. Uppopaista bataatit öljyssä annos kerrallaan ja valuta talouspaperin päällä.
2. Puolita avokadot ja poista kivi guacamolea varten. Lusikoi hedelmäliha kuoresta. Lisää limettimehu ja soseuta haarukalla. Kuori valkosipuli ja purista valkosipulinpuristimella. Leikkaa chilipalko pitkittäin auki ja raaputa siemenet pois. Hienonna chili ja lisää avokadoseokseen. Sekoita kaikki yhteen. Mausta suolalla.

Valmistusaika: n. 1 tunti

Energiaa:
522 kcal / 2190 kJ
Proteiinia:
3,9 g
Rasvaa:
45,3 g
Hiilihydraatteja:
25,3 g
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.