, Bataattitikut – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Bataattitikut

1 kg bataatteja Pohjois-Carolinasta
8 oksaa timjamia
4 luomusitruunan kuoren viipaletta
2 rkl oliiviöljyä

Valmistus:

  1. Esilämmitä uuni kiertoilmalla 220 °C:een. Kuori bataatit ja leikkaa pitkittäin 0,5 cm:n paksuisiksi, tasapaksuiksi tikuiksi. Nypi timjamin lehdet.
  2. Sekoita bataattitikut suuressa kulhossa yhdessä timjamin, sitruunankuorien, öljyn ja suolan kanssa. Levitä kaikki tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille. Paista bataatit kuuman uunin keskitasolla 15 – 18 minuuttia vaaleanruskeiksi. Tarjoa heti yrttirahkan kanssa.

Vinkki: bataattien kanssa yhteen sopii ruohosipulirahka

Valmistusaika: 35 minuuttia + 18 minuuttia paistoaika

Energiaa:
300 kcal / 1260 kJ
Proteiinia:
3 g
Rasvaa:
9 g
Hiilihydraatteja:
48 g
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.