, Viikuna-bataattitornit briejuuston kanssa – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Viikuna-bataattitornit briejuuston kanssa

2 bataattia Pohjois-Carolinasta
suolaa
30 g saksanpähkinöitä
150 g briejuustoa
4 viikunaa
1 rkl öljyä
suolankukka, pippuria
jauhettua maustepippuria
1 loraus sitruunamehua
8 rosmariinin oksaa

Valmistus:

1. Kuori bataatit. Leikkaa jokainen bataatti poikittain 8 paksuksi viipaleeksi. Esikeitä suolavedessä n. 5 minuuttia. Kaada vesi ja valuta talouspaperin päällä.

2. Hienonna saksanpähkinät ja paahda paistinpannulla ilman rasvaa. Laita kulhoon. Leikkaa briejuusto 8 palaan, paina leikkauspinnat saksanpähkinään. Pese viikunat, taputtele kuivaksi ja jaa neljään osaan. Poista rosmariinin oksien alimmat lehdet siten, että päähän jää vielä nipullinen lehtiä.

3. Kuumenna öljyä pinnoitetussa paistinpannussa. Paista bataatteja paistinpannulla joka puolelta n. 4 minuuttia. Mausta suolankukalla, pippurilla ja maustepippurilla. Ripottele sitruunamehua päälle. Ota viipaleet paistinpannulta ja anna jäähtyä.

4. Pinoa 1 bataattiviipaleen päälle 1 pala briejuustoa, 1 bataattiviipale ja 1 viikunan pala. Pistä yhteen rosmariinin oksilla.

Valmistusaika: n. 25 minuuttia

Energiaa:
153 kcal / 639 kJ
Proteiinia:
5 g
Rasvaa:
8 g
Hiilihydraatteja:
14 g
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.