, Bataatti-Buddha-kulho kananrinnan kanssa – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Bataatti-Buddha-kulho kananrinnan kanssa

1 purkki (400 g) kikherneitä
9 rkl öljyä
1/2 tl korianterijauhetta
1/2 tl juustokuminaa
suolaa
700 g bataatteja Yhdysvalloista
pippuria
200 g täyteläistä jogurttia
150 g kuivattuja karpaloita Yhdysvalloista
1 rkl sokeria1/2 sitruunan mehu
0,5 dl karpalomehua
4 kanan rintafileetä (à n. 150 g)
2 kukkakaalia (à n. 400 g)
1 parsakaali (400 g)
Lisäksi:
uunipelti
leivinpaperia

Valmistus:

  1. Valuta kikherneet. Sekoita kikherneet, 3 rkl öljyä, korianteri, juustokumina ja
    1/2 tl suolaa kulhossa. Levitä kikherneet leivinpaperilla vuoratun uunipellin toiselle puoliskolle. Kuori, pese ja viipaloi bataatit (paksuus n. 0,5 cm). Levitä bataattiviipaleet kikherneiden viereen uunipellille. Valuta bataattien päälle 2 rkl öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Esipaista esilämmitetyssä uunissa (sähköuuni: 225 °C:ssa / kiertoilma: 200 °C/ kaasu: katso valmistaja) n. 20 minuuttia.
  2. Tällä välin sekoita jogurttiin 2 rkl karpaloita, sokeria, sitruunamehua ja karpalomehua. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Pese kala, taputtele kuivaksi ja leikkaa suupaloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna 4 rkl öljyä paistinpannussa. Paista lihaa käännellen 4 minuuttia. Ota liha pois pannusta.
  4. Puhdista ja pese kukkakaali. Raasta kukinnot varresta. Leikkaa parsakaalin kukinnot irti, pese ja keitä suolavedessä 3 – 4 minuuttia. Ota parsakaali pois. Keitä kukkakaaliraastetta suolavedessä n. 4 minuuttia. Kaada tiheään siivilään.
  5. Asettele kikherneet, bataatit, kukkakaali, parsakaali ja loput karpalot kulhoihin. Asettele kanafileet päälle ja tarjoa yhdessä jogurttikarpalodipin kanssa.

Valmistusaika: n. 40 minuuttia

Energiaa:
870 kcal / 3650 kJ
Proteiini:
51 g
Rasvaa:
29 g
Hiilihydraatteja:
93 g
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.