, Bataattignocchit ruskean salviavoin ja parmesaanin kanssa – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Bataattignocchit ruskean salviavoin ja parmesaanin kanssa

500 g bataattia Yhdysvalloista
170 g Ricotta-juustoa
100 g parmesaaniraastetta
240 - 300 g jauhoja
1 tl suolaa
100 g voita
1 nippu tuoretta salviaa

Valmistus:

  1. Kuori bataatit, leikkaa suuriksi kuutioiksi ja keitä kevyesti suolatussa vedessä.  Kaada vesi pois ja laita bataatit kulhoon, anna jäähtyä ja soseuta perunasurvimella tai sauvasekoittimella.
  2. Lisää ricotta-juusto, parmesaani ja suola ja sekoita hyvin. Kääntele vehnäjauhot vähä vähältä joukkoon ja alusta ainekset tahmeaksi taikinaksi.
  3. Jauhota työtaso ja leikkaa taikina kuuteen osaan. Muotoile jokaisesta osasta pitkä rulla. Leikkaa rullat keskisuuriksi gnoccheiksi ja paina jokaisen palan päälle gnoccheille tyypillinen kuvio haarukalla.
  4. Kuumenna suolavesi kattilassa kiehuvaksi. Lisää gnocchit ja keitä, kunnes ne nousevat ylös veden pintaan. Nosta gnocchit kattilasta reikäkauhalla ja aseta lautaselle.
  5. Anna voin kiehua hämmentäen paistinpannulla niin kauan, kunnes se ruskistuu ja tuoksuu pähkinäiseltä. Lisää gnocchi ja paista kullanruskeaksi.
  6. Nypi salvian lehdet, pese ja lisää ruokaan. Sekoita matalalla lämmöllä, kunnes kaikki gnocchit ovat voin ja salvian peitossa.
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.