, Bataattisose ruskealla voilla, paahdetuilla saksanpähkinöillä ja paistetulla turskalla – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Bataattisose ruskealla voilla, paahdetuilla saksanpähkinöillä ja paistetulla turskalla

3 suurta bataattia Yhdysvalloista
2 dl maitoa
100 g voita
100 g saksanpähkinöitä
400 g turskan selkäfileetä
voita
suolaa
juuri jauhettua mustapippuria

Valmistus:

  1. Kuori bataatit, leikkaa paloiksi ja keitä kevyesti suolatussa vedessä.
  2. Kuumenna maito pienessä kattilassa. Anna voin kiehua toisessa kattilassa hämmentäen niin kauan, kunnes se ruskistuu ja tuoksuu pähkinäiseltä.
  3. Valuta bataattivesi lopuksi ja soseuta bataatit survimella tai sauvasekoittimella. Lisää lämmin maito ja ruskea voi. Mausta suolalla ja jauhetulla mustapippurilla ja pidä lämpimänä.
  4. Mausta kala suolalla ja pippurilla ja paista keskilämmöllä voissa. Tämän aikana paahda saksanpähkinät paistinpannussa ilman rasvaa.
  5. Asettele kala ja sose saksanpähkinöiden kanssa lautaselle ja tarjoile heti.
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.