, Bataattitagine harissalla – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Bataattitagine harissalla

750 g bataattia Yhdysvalloista
2 valkosipulin kynttä
2 cm tuoretta inkivääriä
1 keltasipulia
2 rkl oliiviöljyä
1 tl kuminaa
1 tl korianterin siemeniä
1 purkki tomaattimurskaa
2 rkl harissaa
½ tl suolaa
2 rkl sileälehtistä persiljaa silputtuna

Valmistus:

  1. Kuori ja kuutioi bataatit pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipuli. Aseta sivuun odottamaan.
  2. Kuori sipuli ja viipaloi ohuelti. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla, lisää sipuliviipaleet ja kuullota. Lisää kumina ja korianterin siemenet ja kuullota mukana muutamia minuutteja. Lisää bataattikuutiot, valkosipuli ja inkivääri ja paista muutamia minuutteja. Lisää lopuksi tomaatit, harissa ja suola ja anna hautua 15 – 20 minuuttia.
  3. Mausta tagine ennen sen tarjoamista suolalla ja harissalla ja kääntele persilja joukkoon. Kuskus ja näkkileipä tuorejuuston kanssa sopivat taginen seuraksi.
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.