, Uunibataatit herkullisilla täytteillä – Kesäkurpitsatsatsiki ja seesamikana – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Uunibataatit herkullisilla täytteillä – Kesäkurpitsatsatsiki ja seesamikana

2 bataattia (250 - 300 g)
1 kesäkurpitsa (n. 200 g)
1 kanan rintafilee (n. 150 g), viipaleina
½ tl kurkumaa
2 rkl seesaminsiemeniä
1 rkl rapsiöljyä
1 valkosipulin kynsi, hienonnettu
200 g jogurttia
1 tl wasabia
suolaa, pippuria
ruohosipulisilppua

  1. Esilämmitä uuni 200 °C:een (kiertoilma 180 °C). Pese bataatit, pistele ympäriinsä haarukalla ja paista leivinpaperilla vuoratulla uunipannulla kuumassa uunissa n. 50 minuuttia. Kokeile haarukalla, ovatko bataatit kypsiä. Bataattien paksuudesta riippuen voi paistoaika pidentyä n. 10 minuutilla. Leikkaa auki ja täytä! Tarjoile voipaperista.

Valmistusaika: n. 55 minuuttia

Kesäkurpitsatsatsiki ja seesamikana:

  1. Pese, puhdista ja höylää kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Suolaa ja pippuroi kanan rinta ja kääntele kurkumassa ja seesaminsiemenissä. Paista paistinpannussa öljyssä molemmin puolin 4 – 5 minuuttia.
    Sekoita kesäkurpitsaviipaleet valkosipulin, jogurtin ja wasabin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä tsatsiki leikattujen bataattien päälle. Koristele rintafileesuikaleilla ja ruohosipulilla.

Valmistusaika: n. 25 minuuttia

Energiaa:
531 kcal
Proteiinia:
29,2 g
Rasvaa:
14,8 g
Hiilihydraatteja:
67,6 g
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.