, Uunibataatit herkullisilla täytteillä – Tomaatti-mango-salsa – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Uunibataatit herkullisilla täytteillä – Tomaatti-mango-salsa

2 bataattia (250 - 300 g)
1 pieni punasipuli
200 g kirsikkatomaatteja, leikattu neljään osaan
1 mango, kuutioitu
1 rkl punaviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
75 g vähärasvaista fetaa kuutioina
suolaa, pippuria

  1. Esilämmitä uuni 200 °C:een (kiertoilma 180 °C). Pese bataatit, pistele ympäriinsä haarukalla ja paista leivinpaperilla vuoratulla uunipannulla kuumassa uunissa n. 50 minuuttia. Kokeile haarukalla, ovatko bataatit kypsiä. Bataattien paksuudesta riippuen voi paistoaika pidentyä n. 10 minuutilla. Leikkaa auki ja täytä! Tarjoile voipaperista.

Valmistusaika: n. 55 minuuttia

Tomaatti-mango-salsa:

  1. Kuori sipuli, puolita ja viipaloi ohuelti. Sekoita tomaatit, mangokuutiot, etikka ja öljy salsaksi. Suolaa ja pippuroi.
  2. Aseta uunibataattien päälle ja tarjoa koristeltuna fetakuutioilla.

Variaatio: Hienonna 1 tl kapriksia karkeaksi ja sekoita salsan joukkoon.

Valmistusaika: n. 15 minuuttia

Energiaa:
531 kcal
Proteiinia:
15,3 g
Rasvaa:
10,2 g
Hiilihydraatteja:
88,6 g
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.