, Bataattisalaatti vuohenjuustolla ja kanankoivilla – Süßkartoffel Schweden/Dänemark

Bataattisalaatti vuohenjuustolla ja kanankoivilla

500 g bataattia
4 kanankoipea (á n. 100 g)
4 siivua pekonia (n. 80 g)
4 salvian lehteä
1/2 tl sinappia (keskivahva)
suolaa
1/2 rkl aprikoosihilloa
3 rkl oliiviöljyä
1/2 ruukku vesikrassia
1 avokado
5 vuohenjuustokiekkoa (á 20 g)
1 1/2 rkl makeaa chilikastiketta
öljyä grilliritilää varten

1. Keitä bataatteja 20 minuuttia. Sillä aikaa pese kanankoivet ja kuivaa ne. Kääri pekoniin ja työnnä aina 1 salvian lehti pekonin alle.

2. Voitele grilliritilä öljyllä ja grillaa kanankoivet joka puolelta kullanruskeiksi kuumassa grillissä.

3. Sekoita sillä aikaa sinappi, ½ tl suolaa ja aprikoosihillo. Lisää oliiviöljy vähitellen sekoittaen. Leikkaa vesikrassi ja ripottele salaatinkastikkeeseen. Valuta bataatit, anna jäähtyä ja kuori. Viipaloi bataatit ja grillaa molemmin puolin. Yhdistä bataattiviipaleet ja salaatinkastike.

4. Puolita avokadot. Poista kivi, irrota hedelmäliha kuoresta ja leikkaa viipaleiksi. Puolita vuohenjuustokiekot. Lisää avokado ja vuohenjuusto bataatin joukkoon ja sekoita varovaisesti. Sivele kanankoivet chilikastikkeella. Tarjoile salaatti ja kanankoivet yhdessä.

Valmistusaika: n. 45 minuuttia

Energiaa:
554 kcal / 2320 kJ
Proteiinia:
30,3 g
Rasvaa:
32 g
Hiilihydraatteja:
35,9 g
Diese Webseite nutzt Google Analytics. Möchtest du nicht weiter getrackt werden, Klicke hier.